Markering av milstolpar: Torekovs barnklockor – den perfekta presenten till barn som börjar skolan

Starten på ett barns skolresa är ett monumentalt ögonblick, full av spänning, förväntan och en touch av nervositet. Som föräldrar, släktingar eller vänner är det en tankeväckande gest att hitta en gåva som kapslar in betydelsen av det här nya kapitlet som kan uppskattas i många år framöver. Torekovs barnklockor erbjuder ett anmärkningsvärt sätt att fira denna milstolpe och ger en meningsfull minnessak som kommer att följa dem genom deras pedagogiska äventyr.

Letar du efter en present till ditt barn ska börja skolan, här har du bästa förslaget; Torekovs barnklockor!

Tänk att skolan lägger 3 år av skoltid på att lära våra barn klockan, och de flesta barn idag har ingen klocka att ha på armen! Så, att ge en barnklocka till ditt barn är inte bara att ge ett snyggt smycke, det är dessutom helt rätt för barnets utveckling!

Varför vi då väljer Torekovs barnklockor som vårt förslag är för att de helt enkelt har bäst kvalitet och har en snygg klassisk stil. Vi tror att barnet kommer växa upp med sin klocka på armen och kunna vara stolt över den under lång tid. Vill man snabbt ändra utseende på barnets klocka så gör man det enkelt genom den snabbkoppling som Torekovs barnklockor har. Man byter på bara några sekunder och helt utan verktyg.

Vill du köpa deras klockor och klockarmband så gör du det här Torekovs klocka barn

Det här är vad du får om du väljer deras klockor när du köper present till skolstarten åt ditt barn;

Allergifri klocka i bästa stål och Titan.

Billiga klockor, smycken och bälten innehåller nästan alltid billigt stål med mycket Nickel. Det kan vara orsak till Nickelallergi. Torekovs barnklockor är gjutna i samma stål som man gjuter kirurgiska instrument i. Dessutom har de satt en homogen Titanplatta som är helt hypoallergen som undersida. Unikt bra.

Diamanthårt glas i safirkristall

I princip bara de allra dyraste klockorna till vuxna har safirkristallglas på sina klockor. Men, det har alltså även Torekovs barnklockor. ”Är det någon som verkligen utsätter sina klockor för slag och skrap så är det barn som leker, och de ska inte behöva bli ledsna över att deras klocka blivit repade”, säger Leif Göransson, skaparen till Torekovs klockor.

Klockarmband i äkta läder

Barn vill inte att sin klocka sitter löst på armen. De vill att klockan sitter fast och inte glider ner på undersidan av handleden. Därför måste man spänna klockarmband ordentligt.

Tänk dig att ha ett klockarmband i plast eller tät gummi. Så när du firar att barnet i ditt liv tar sina första steg in i utbildningsvärlden, tänk på den bestående effekten av en Torekovs barnklocka. Med sitt oklanderliga hantverk, personliga touch och tidlösa design är det en gåva som säger mycket om din kärlek och spänning inför resan de ska ge sig ut på.

Köp ett klockarmband till barn i äkta läder eller tyg (nato). Det är det bästa för barnet.

Sammanfattningsvis kan vi säga att en riktigt fin analog klocka är en fantastiskt fin present skolstart barn. Och den bästa klockan vi testat kommer från Torekovs barnklockor. Titta på deras utbud här; klocka barn.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button